Afscheid Thea de Goede


Maandag 7 januari 2013 hebben we (Deo Gratias) afscheid genomen van Thea de Goede in huize Tramzicht aan de Deventerweg in Laren.

Bij binnenkomst heeft iedereen elkaar het beste gewenst voor het nieuwe jaar en hebben we bijgepraat onder het genot van een kop koffie, thee en een heerlijke oliebol (eigen recept van Gerrie Marsman)

Na de koffie heeft voorzitster Nel Oolman een dankwoord uitgesproken over de periode van 10 jaar die Thea bij ons als dirigente is geweest. We hebben een fijne samenwerking gehad, maar zijn als koor nu aan een nieuwe uitdaging toe.

Thea daarin tegen heeft ons bedankt voor alle gezelligheid en deelde ons mede dat ze al weer een aantal nieuwe koren in Borne had waar ze gaat dirigeren. Goed nieuws dus.

We hebben haar als afscheidscadeau een zilveren ketting met een G-sleutel als hangertje gegeven en een heerlijk pakket met Larense en achterhoekse produkten van de kaaswinkel Pasop te Laren.

Daarna heeft iedereen een hapje en een drankje genuttigd en hebben we nog even voor het vermaak "Levend Memory" gespeeld.
We hebben nog een tijdje nazitten babbelen. Toen de avond ten einde was hebben we allen persoonlijk afscheid van Thea genomen en haar het allerbeste gewenst met haar verdere loopbaan.

Het was een gezellige avond. We zijn blij op zo'n fijne manier afscheid te hebben kunnen nemen, zodat zowel Thea als wij met een goed gevoel kunnen terugkijken op onze samenwerking.

Nieuws