Kerstdiensten


 

Kinderkerstfeest: 24 december om 15.30 uur

Op dinsdagmiddag 24 december om 15.30 uur vind het Kinderkerstfeest weer plaats. Alle kinderen zijn welkom samen met papa's, mama's, opa's of oma's. Er zijn meerdere groepjes kinderen druk bezig geweest om er een mooi kerstfeest van te gaan maken!

 Wees welkom!

 

Kerstnachtdienst: 24 december 23.00 uur

Laat op de avond van 24 december is iedereen welkom om de komst  van Jezus te vieren. We komen om 11.00 uur  samen in de dorpskerk en dan horen we het kerstevangelie en wat dat nog voor ons persoonlijk kan betekenen, na ruim 2000 jaar, Stefan Potman en Dirk-Jan Bronsvoort zullen de samenzang begeleiden op orgel en trompet. Even een moment van rust en bezinning voor we de kerstdagen in gaan met alles wat er dan weer op ons pad komt. “Komt allen te samen jubelend van vreugde” omdat er een  Kind is geboren dat vrede brengt in harten en huizen .

Kerstochtend: Woensdag 25 december 10.00 uur

Op de eerste kerstdag vieren we de geboorte van het kind Jezus die zoveel stof heeft doen opwaaien in de wereld. Tot op de dag van vandaag. We hebben gezien hoe geliefd en inspirerend Nelson Mandela was in zijn werken aan een wereld van vrede en verzoening. Voor wie ieder mens in tel was, ongeacht ras, godsdienst, geslacht. Zo geloven wij als volgelingen van Jezus dat hij dé mens naar Gods hart is geweest die heeft laten zien hoe een wereld met een menselijk gezicht eruit kan zien. Een feest dat wij met elkaar willen vieren. Jong en oud. Met teksten, kerstliederen, kaarsen, een liturgische schikking  en de medewerking van Sing it, drie jonge vrouwen uit Laren met prachtige stemmen die mooi bij elkaar kleuren. Welkom. 

Nieuws